Professionele ijzerwaren, meubelbeslag en gereedschappen

Fernand GEORGES is een import- en distributiebedrijf van gereedschappen en ijzerwaren, gespecialiseerd in de dienstverlening aan schrijnwerkers en bouwprofessionals. Het bedrijf is al 30 jaar in regelmatige ontwikkeling en is de Waalse leider in zijn domein. Vandaag stelt het meer dan 120 mensen te werk.
Het is gevestigd in Gosselies en heeft dochterondernemingen in Luik en Waver.
Het beheer wordt uitgevoerd door de familie Georges, met een geest van voortdurende investeringen in infrastructuur maar vooral in menselijke vaardigheden.

Professionele teams tot uw dienst :

120 mensen verdeeld in gespecialiseerde teams om uw vragen zo snel en accuraat mogelijk te beantwoorden.
3 verkooppunten, aan de rand van autosnelwegen, en met gemakkelijke parkeergelegenheid voor bestelwagens, staan open voor klanten voor alle pechverhelping, informatie of advies.
Wij zorgen voor de wekelijkse levering van uw bestellingen vanuit ons logistiek centrum in Gosselies.
Een compleet assortiment... We hebben een permanente voorraad van 30.000 referenties die zorgvuldig zijn geselecteerd door onze gespecialiseerde aankopers.
Wij verdelen de grootste merken van ijzerwaren en gereedschappen.
Onze relaties met de grootste Europese inkoopcombinaties en regelmatige bezoeken aan internationale beurzen geven u toegang tot de nieuwste innovaties.
Fernand GEORGES s.a. is een partner van de groepen :Online Bestellingen :

Via onwe webshop kunt u 24 uur per dag online bestellen. Maar ook meer :
  • Raadpleeg uw professionele prijzen.
  • Raadpleeg uw bestellingen en facturen.
  • Stel uw offertes op en raadpleeg ze in één klik.
  • Maak sjablonen voor terugkerende bestellingen.
  • Voeg favoriete artikelen toe aan uw winkelwagen.
  • ...

Onze assortimenten :

Gereedschap voor de bouw

Een compleet assortiment van professioneel gereedschap voor bouwvakkers, van schroevendraaiers tot steigers, met inbegrip van de grote merken draagbaar elektrisch gereedschap, persoonlijke bescherming, enz.

Bevestiging en chemie

Lijmen, afdichtingsmiddelen, siliconen, houtbewerkingen en het hele gamma van bouwbevestigingen: nylon, staal, chemicaliën, schroeven, bouten, enz.

Ramen

Naast de grote merken GU-Ferco, Siegenia-Aubi, Roto, KFV, Dr. Hahn, ... en naast een passende logistiek, zijn wij vastbesloten om innovatieve en hoogwaardige producten aan te bieden, aangepast aan de huidige behoeften van de industriële productie van deuren en ramen in hout, aluminium en PVC.

Deuren

Voor de timmerman die de eengezinswoning of het grote openbare gebouw uitrust, bieden wij de deurkruk, het slot, de deurdranger, de cilindercombinatie, het ventilatierooster, het scharnier- of schuifbeslag, ... aan elke deur zijn uitrusting!

Elektronische beveiliging van gebouwen

Wij leveren en adviseren altijd de schrijnwerkers en bouwbeveiligingsspecialisten, voor toegangscontrole, gemotoriseerde vergrendeling of het automatisch sluiten van deuren en ramen.

Meubilair en interieurinrichting

Met het complete Hettich-assortiment, maar nog meer dan dat, bieden wij een compleet assortiment accessoires voor het maken van meubels of voor het ontwerpen van eigentijdse of traditionele interieurs.

Gebouw decoratie

Een ruime keuze voor alle smaken en budgetten, om deuren en meubels aan te kleden. Ontdek deze in onze showrooms.

Projecten

Ten dienste van architecten, ontwerpbureaus, projectmanagers, voor hulp bij het opstellen van lastenboeken of het ontwikkelen van oplossingen op maat. Een belangrijke database van kant-en-klare technische datasheets.
Laden
Laden