Renson FixScreen zonnebescherming


Aangenaam binnencomfort

De externe zonwering houdt de zonnestralen buiten voordat ze de beglazing bereiken, waardoor de binnentemperatuur onder controle blijft.
Tijdens warme periodes kan de binnentemperatuur met 10°C worden verlaagd zonder het gebruik van 10°C zonder het gebruik van energieverslindende airconditioning.
Maar daar blijft het niet bij. Zonnebescherming voorkomt ook onaangename reflecties op beeldschermen en verkleuring van meubilair.
Bovendien is het zicht naar buiten behouden blijft en uw privacy gewaarborgd is.
De bouwnormen worden steeds strenger. Hedendaagse gebouwen zijn zo geïsoleerd dat Moderne gebouwen zijn zo goed geïsoleerd dat als de warmte eenmaal binnen is, het moeilijk is om het naar buiten te laten.

Gezonder leven

Meer natuurlijk licht en zicht op de buitenomgeving leidt tot meer productiviteit en concentratie, een gevoel van welzijn concentratie, een gevoel van welzijn en een gezonder huis.
In combinatie met ventilatie en/of geluidsisolatie zonwering zorgt ook voor een beter comfort binnenshuis.

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Renson® zonwering kan worden toegepast in elke installatie, geïntegreerd in de constructie of op de muur, naargelang de wensen van de klant. de wensen van de klant.
De systemen zijn ook zeer eenvoudig te bedienen met schakelaars, afstandsbedieningen, toepassingen of zelfs volledig geautomatiseerd met sensoren.

Stijlvol ontwerp

De zonwering sluit perfect aan bij de huidige trend naar minimalisme en architectonische eenheid. Maar het past ook maar het past ook perfect bij meer traditionele gebouwen. onzichtbaar geïntegreerd of subtiel verborgen, of subtiel weggewerkt, met unieke kleuren of elegant gevormde behuizingen, geeft zonwering altijd een eigentijds accent aan uw woning.

Groter en groter

De hedendaagse architectuur heeft resoluut gekozen voor grote ramen. Een logische keuze, omdat ze meer zon en licht toelaten zon en licht in het interieur.
Renson® speelt in op deze trend met een zonwerend rolgordijn Renson® biedt een zonwerend rolgordijn tot 22 m² voor verticale beglazing en tot 30 m² voor horizontale beglazing.

Energie besparen

Dynamische zonwering houdt de binnentemperatuur onder controle en dus comfortabel. In de winter kunt u profiteren van de warmte van de zon om uw huis gratis te verwarmen.
Dankzij dynamische zonwering bespaart u in de winter op verwarmingskosten door uw huis op een natuurlijke en aangename manier te verwarmen. en in de zomer bespaar je op koelingskosten.


Voor elke situatie is er een passende oplossing,

Image title
Laden
Laden