Bedrijfswageninrichting


Wij leveren maatwerk voor uw bedrijfsvoertuigen; er bestaan tal van mogelijkheden om uw voertuig, de goederen en het gereedschap dat u vervoert te beschermen.

Inrichting :
Met de modulaire oplossingen van het Order System® kunt u de laadruimte optimaal benutten. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij altijd de juiste oplossing voor uw behoeften vinden en de perfecte mobiele werkplaats voor elk vak creëren. Met laden, rekken, kasten, bakken, dozen en andere accessoires kunt u uw materiaal ordelijk en veilig opbergen en de ruimte optimaal benutten.

Scheidingen en vloeren :
De interne beschermlagen van Order System® beschermen de carrosserie tegen slijtage en accidentele schade veroorzaakt door de vervoerde apparatuur. Onze bestelwagenvloeren dienen ook als stevige verankeringsbasis voor de inrichting van de mobiele werkplaats! De modulaire en flexibele Order System®-bodemladen zijn de ideale oplossing om de opslagcapaciteit in de laadruimte van middelgrote en kleine bedrijfsvoertuigen te vergroten.

Dakdragers :
Bent u regelmatig onderweg met ladders, profielen, buizen? Dakrails bieden uw bestelwagen extra nuttige ruimte.

Veiligheidssloten :
Net als tralies of raambeschermers beschermen veiligheidssloten uw bestelwagen tegen diefstal van duur gereedschap of materiaal. Bescherm uw bedrijfswagen tegen ongewenste indringers!

Signalisatie :
Signalisatie en verlichting zijn essentieel voor veilig en efficiënt werken. Lees meer over de mogelijkheden van het Order system op maat.

Accessoires :
Er zijn veel extra accessoires verkrijgbaar om uw bedrijfsvoertuig perfect te configureren: kabelhouders, papierdispensers, zeepdispensers, jerrycanhouders, enz.


Image title
Laden
Laden